Η Εταιρεία μας

    Η εταιρεία PEPICO ιδρύθηκε το 2010 από τον Σταύρο Κουντουράκη και την κόρη του Παναγιώτα οι οποίοι ανέλαβαν τα διοικητικά και δημιουργικά καθήκοντα. Αρχικό αντικείμενο της εταιρείας ήταν η παραγωγή μηχανογραφικών εντύπων και λοιπών λογιστικών εσωτερικών εντύπων εταιρείας, όπως φάκελλοι, επιστολόχαρτα κ.λπ.

Η επιθυμία μας όμως για δημιουργία αλλά και οι ανάγκες της αγοράς μας ώθησαν  να εξελιχθούμε στον κλάδο των εκτυπώσεων και συγκεκριμένα στα λογιστικά έντυπα Κ.Β.Σ. (Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων) και σε λοιπά μπλοκ παραγγελλιών.

Στις αρχές του 2012 η PEPICO αγοράστηκε από την ΧΑΡΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΠΥ η οποία εδώ και 20 χρόνια είναι η μοναδική που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και μεταποίηση χημικού χάρτου (Reacto) που αποτελεί την πρώτη ύλη των μπλοκ μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία να ισχυροποιηθεί κατα πολύ και να αυξάνει με σταθερά ανοδική πορεία τον κύκλο πωλήσεών της. Έχοντας πια δική μας την πρώτη ύλη των προϊόντων και σε συνδυασμό με την πολύ εξελιγμένη γραμμή παραγωγής κατασκευάζουμε ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας με χαμηλό κόστος, δίνοντάς μας το πλεονέκτημα να μπορούμε να το διαθέτουμε σε χαμηλότερη τιμή πώλησης από παρόμοια προϊόντα στην αγορά.

Η PEPICO είναι αποτέλεσμα συνεταιρισμού 2 εταιρειών με πολύχρονη εμπειρία αφενός στις γραφικές τέχνες και αφετέρου στην μεταποίηση χημικού χάρτου. Έτσι είναι στελεχωμένη από προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνώσια αλλά και ταυτόχρονα με την δημιουργηκότητα και το καινοτόμο πνεύμα των δεύτερων γενεών των αρχικών επιχειρήσεων που την συνιστούν. Καρπός όλων αυτών είναι μια εταιρεία που δημιουργεί προϊόντα ολοκληρωμένα και ποιοτικά που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ:

H PEPICO OE διαθέτει μεγάλη γραμμή παραγωγής  λόγω εξοπλισμού και σύγχρονων μηχανημάτων κάτι που της επιτρέπει να  επιτυγχάνει ταυτόχρονα μεγάλες ποσότητες εντύπων, άριστη ποιότητα στην εκτύπωση, και γρήγορη εξυπηρέτηση με άμεση παράδοση στο χώρο σας.

Επίσης η πολύχρονη πείρα των στελεχών μας προσφέρει εξαιρετική τεχνογνωσία αλλά και προσωπική επαφή με τον πελάτη για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει.